Ledig stilling som Pastor/ Forsamlings-utvikler

Logoskirken søker Pastor / Forsamlingsutvikler i opptil 100% stilling fra medio 3. kvartal 2023. Forsamlingen har 100 medlemmer og står tilsluttet Indremisjonsforbundet (ImF) og Misjonssambandet (NLM) og er dermed forpliktet på Bibelen og den evangelisk lutherske kirkes bekjennelse. Søker må bekjenne seg kristen tro og leve etter Bibelen som sin rettesnor. Søker må også sette seg inn i Logoskirkens lover og leve slik Bibelen skildrer en åndelig leder.

Pastor er menighetens daglige leder. Du vil få hovedansvaret for kirkens aktiviteter i samarbeid med menighetens styre, mellomledere og frivillige. Pastoren er forpliktet til å leve og lære i samsvar med Guds Ord og kirkens bekjennelse.

VI SØKER DEG SOM:

  • ønsker å være lys og salt for Bergen Sør
  • brenner for å dele Jesus med alle generasjoner og er solid forankret i Bibelen
  • vil være hyrde for menigheten
  • er en lagspiller med menighetens frivillige og styre
  • er god til å kommunisere, både fra talerstolen og med enkeltmennesker
  • ønsker å utruste, disippelgjøre og inspirere medlemmer til tjeneste for Gud og hverandre

Relevant utdannelse og/eller erfaring som pastor/leder er ønskelig. Personlig egnethet blir vektlagt.

Om oss: Logoskirken er en nyopprettet kirke august 2022 lokalisert ved Nesttun Bedehus, Øvsttunvegen 58, 5223 Nesttun. Kirken har over 100 medlemmer i et vidt aldersaspekt og gudstjenester hver søndag kl 1100 og er i vekst. I tillegg har Logoskirken et mangfoldig diakonalt arbeid uken gjennom.

Det er en forutsetning at pastoren har sitt åndelige hjem i Logoskirken og søker Gud hver dag som en av sine primære arbeidsoppgaver. Vi kan tilby deg en tjenestevillig menighet og deltakelse i et likeverdig lederteam med en spennende vekstfase. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 01.02.22

For mer info ta kontakt med leder for tilsettelsesprosessen Edgeir Gunvordal:

Tlf: 41694326 – Mail: gunvordal@gmail.com

www.logoskirken.no