Sendtkonferansen 16. til 18. mars 2023

Sendt-konferansen i 2014 ble en milepæl for kirkeplanting i Norge. Den var viktig for å samle til en bred kristen samling med fokus på å plante nye kirker i Norge, for å lede mennesker til tro på Jesus.

Vi drømmer om å se en ny generasjon unge leder som reiser seg på veien av sin egen generasjon og de neste. En generasjon som finner nye veier for kirker og kristne fellesskap som når ut til sin neste. 

Vi drømmer om å se ledere som gir denne unge generasjon plass, oppmuntring og oppfølging. 

Derfor ønsker vi å invitere til en ny Sendt-konferanse som løfter opp disse sakene og som kan utruste til neste etappe i kirkeplanting i Norge. Her kan vi bli inspirert  og få økt vår kompetansen på kirkeplanting.

Konferanse og læringsnettverk

Vi samles torsdag kveld til lørdag formiddag, til fellessamling og nettverksseminar. I forkant, på dagtid torsdag samles vi som læringsfellesskap fra de ulike Sendt-teamene. På nettverksseminar invitere vi de beste nettverkene i Norge  til å ha en serie med seminar der de gir innføring i sin tenkning i kirkeplanting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait